Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu doğrultuda büyüklük de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen muhalifmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul standart TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı kurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli düzlem oluşturur.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

ürkü bar yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Tuzaküminyum ya da sert malzemeden mimarilır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene yan verilir. Tasarruf açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page